onsdag 12 januari 2011

Vecka 2 (+1 dag)

Vikt: 68,1 kg (- 2,8 kg)
Målvikt: 63 kg (5,1 kg kvar)
BMI: 23,1 (- 0,6)

Byst: 87 cm (- 3 cm)
Midja: 74 cm (- 9 cm)
Stuss: 101 cm (- 2 cm)
Lår: 55 cm (- 1 cm)

Måldatum: 1:a mars

Kommentar: -2,8 kg på 8 dagar känns ju helt ok! Lägligt värre har kvinnoveckan kommit, och jag tror att jag samlat på mig lite vatten. Förmodligen har jag alltså gått ned lite mer än så här, men det syns först om ett par dagar när kroppen lugnar ned sig lite.

För övrigt är det dåligt med uppdateringar. Skolar in minstingen på dagis, och på kvällen är det plugg och deltidsjobbet som kräver min tid. Blir bättre nästa vecka.

5 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Bra jobbat!!! Denna vecka oxå :)

Danne sa...

Någon som försöker gå ner i vikt? ;)

Sara sa...

Härligt med en liten, men ändå en uppdatering.

Vad tycker du om camebridge-sopporna? Gott?

Åh vad jag börjar sakna bloggandet nu. Vill som du faktiskt bli lite mer anonym. Vet inte om jag ska öppna en ny eller rensa lite i min nuvarande.

En uppdate ang min mamma. Mår bättre, är hemma nu. Låg inlagd över både jul och nyår. De ska börja stråla de kvarvarande tumörerna nästa vecka och sedan är det ny op om fyra veckor.

Vi har hyrt bil och ska åka upp över helgen. Hon har ju inte träffat barnbarnet sedan i somras.

Kram kram!

maria sa...

tut tut! hur går det för dig? jag är sååå nyfiken på allt! vore ju enklare att försöka få till ett telefonsamtal, men inte helt lätt att hitta en tid vi båda kan prata ...

hoppas att du skriver här snart igen! är så nyfiken på hur det går med kuren, parterapin, familjen, boken ... allt! stor kram!

Ett stenkast från Fyndet sa...

längtar efter lite uppdatering!

ses ikväll.