måndag 3 januari 2011

Den sista måltiden

Fiskpinnar, pulvermos, remouladsås och ett berg av gröna ärtor.

Jag hade kanske föredragit en hemmagjord, krämig risotto med hummern som ligger på lut i frysen. Men men. Taskig planering; får skylla mig själv.

Imorgon börjar jag ren kur med Cambridgemetoden. Två veckor till att börja med. Sju kilo skall bort!

Peppning i kommentarerna mottages tacksamt!

4 kommentarer:

Sara sa...

Heja heja!

Själv skulle jag aldrig klara sådan kur. Jag har så svårt för sådana pulver/soppor/shakes.

Har en massa kommentarer till andra inlägg på lut. Har inte mått så bra, har fått sådan himla yrsel (kristallsjuka) och har inte pallat med så mycket datortid. Plitar ner eftersom.

Kram!

Ett stenkast från Fyndet sa...

Det kommer att gå toppen!!! Och som sagt, vi får se till att peppa varandra. Lillasyster påbörjar 4 veckors kur på onsdag (Xtravaganza) så jag får väl stå vid sidan och se dina och hennes kilon rasa :)

Lycka till!

kram

H sa...

Sara: Fy, vad jobbigt med Kristallsjukan! Hade den för 7 år sedan, och fy fasen vad hemskt det var! Hade ingen balans över huvudtaget utan fick hålla mig längs väggarna när jag gick. Blä. Gick dock över på en vecka. Krya på dig!

Alacs: Lycka till du med! Nu kör vi!! :-)

Kram på er!

maria sa...

heja heja heja heja! du brukar ju kunna gå in för saker till 100%, så det här grejar du lätt!

jag är förövrigt jättenyfiken på den där dieten. inte för att jag skulle våga mig på den själv (testade nutrilett i tre dagar ungefär, sen sket det sig), men bara för att få veta mer. coolt att man går till en expert och får personliga råd. ska du träffa henne igen? berätta gärna mer!!